Vissza a nyitóoldalra
Nyomtatóbarát oldal
Első akció: Turul madár a szárnyak útján
Ma, 2005. december 21-én 12.00 órakor egy táblát akasztottam a XII. kerületi Böszörményin lévő ismert Turul madár nyakába. A táblán ez áll:
Tévedésből vagyok itt. Turul
 
Kapcs. Ford. a Józan Észre!
Hogy tényleg mi van ezen a Budapesten! A becsillagporozott apósomnak lenne igaza, ez a város egy EP2S* lenne?
Nem hiszem.
Most azért ugrottam le, mert szeretném, ha együtt rápörögnénk arra, ami van: kapcs. ford. a Józan Észre! Ne kozmáljon már ránk a tejút! Bizonyítsuk be együtt, hogy tudunk egy olyan országot csinálni, ahol újra Szentgyörgyi Albertek, Szilárd Leók, Teller Edék születnek, de nekik se, másnak sincs kedve elmenni innen, mert ez egy szabad-okos ország lesz, ahol jó minden sugárnyalábnyi helyen, s amelyik nem a retro-sérelmekkel, hanem a jövővel (by the way – ebben segíthetek) foglalkozik. Modernizációt, tudást, kutatást, szellemet a hungaromagyar-köldöknézés helyett!
Talán nincs is a világon szebb madár, mint a kerecsensólyom (alias Turul).
Talán nincs is a világon szebb madár, mint a paradicsommadár.
Mint a kakas. Mint a veréb. Mint a kolibri.
Kinek mi. "Madarazzék száz madár" – mondanám némi nyelvi kapcs. ford.-dal a hajdani kulturális forradalmár dumáját.
De térjünk már észhez! Ne engedjük, hogy az legyen a téma-, nano- és sorvezető, hogy gyilkos eszméket jelképeznek engedély nélkül felépített szárnyasokkal; inkább gondolkodjunk azon, mi kell ahhoz, hogy mi legyünk a legokosabb ország.
Gyertek utánam. A jövő szárnyán.





*: Elmaradt Provincia 200 éves Sérelmekkel
Rólam
Akciók
Csípi a szemem
Vélemény
Linkek
Ami bejön:
Innováció, jövőkutatás, kutatásfejlesztés, modernizáció, kísérletezés, tempó, szabadság, testvériség, egyenlőség, fény, szex, tangó, kozmopolitizmus, zöld, bátorság, igazság, buli, lovak, ha rám bízzák, hogy mi a pálya
Amitől hányok:
Maradiság, beszűkültség, lassúság, gazság, kétszínűség, gyűlölködés, kutyaszar, figyelmetlenség, sunyiság, nacionalizmus, képmutatás, ha megmondják, hogy mi a pálya
Írj levelet MZ/X-nek!
Rólam (C) 2005 - MZ/X Corp. All rights reserved.